🔥POTONGAN HARGA 50% SEDANG BERJALAN!🔥

MUDAHNYA BASUH BAJU DENGAN MESIN BASUH YANG CUTE NI!

Dicipta khas untuk memudahkan anda untuk membasuh baju, kasut dan lain-lain.

JOM TENGOK VIDEO MESIN BASUH CUTE NI!

Play Video

KELEBIHAN MESIN BASUH CUTE

Ciri - Ciri Mesin Basuh Cute ™

Panjang Wayar - 131 CM

Power - 220V , 350W

Plastic body

Transparent Case

Portable Handle

Semi Auto

JOM TENGOK APA KATA MEREKA YANG DAH BELI

DAPATKAN SEKARANG!

MESIN BASUH MINI™️ - SEMI AUTOMATIK (50% DISCOUNT)

WhatsApp-Image-2020-09-16-at-1.49.51-PM.jpeg

★★★★★ (199)

RM199.00 R̶M̶4̶9̶9̶.̶0̶0̶  SALE

 

PERINGATAN : KAMI TIDAK LAGI MENYEDIAKAN KHIDMAT BARANG SAMPAI BARU BAYAR KETIKA INI,
HANYA PEMBELIAN TERUS SECARA ONLINE KAMI TAWARKAN. 
 JIKA ANDA BERMINAT, TEKAN “DAPATKAN SEKARANG” DIBAWAH. TERIMA KASIH

Billing details

Malaysia

Malaysia

Your order

Product Subtotal
Mesin Basuh Mini  × 1 RM199.00
Subtotal RM199.00
Shipping Enter your address to view shipping options.
Total RM199.00
  • ✔️100% Secure, Fast & Easy
    ✔️Tiada cas tambahan
    ✔️Barang sampai 3-5 Hari bekerja

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

TOP F.A.Q

Ringan je! 4.2kg je. Senang sangat kalau nak alih atau bawa kemana-mana

Tiada warranty yang kami tawarkan sebab mesin masuh cute ni adalah produk yang bagus! Tapi jika barang sampai kepada awak dalam keadaan pecah, rosak atau tidak berfungsi, kita akan gantikan dengan yang baru. 

Mesti lah bersih! Spin washer dia laju dan spin keringkan pun sangat kering! 15 minit spin tau!

Kapasiti basuhan mesin basuh cute ni bawah 6kg. Banyak tau pakaian boleh basuh dalam satu masa

Ada! Spin pengering 15 minit tau! Memang kering la baju awak nanti hehe

Awak boleh tengok video di atas sebagai rujukan dan ada instruction sekali tau!

Mesin basuh cute ni tak bunyi kuat pun waktu basuh. Senyap senyap je basuh baju sampai kering

Tak perlu pun! Mesin basuh cute ni akan buang sendiri air basuhan melalui bawah. 

Awak boleh basuh pakaian dewasa, pakaian kanak kanak. Kasut pun boleh basuh sekali tau! 

Selepas awak buat pembayaran, kita akan hantar dalam masa 7-14 hari bekerja.

Mesin basuh ini tidak didatangkan sekali dengan berus

Mesti la baru. Siap dalam packaging box lagi tau!

ATTOCARTT © 2020. All Rights Reserved.